Koninklijke Belgische Dobermann Club

Reglement Publicatie Resultaten Africhting

De resultaten van IGP/WGH/GP wedstrijden en alle andere proeven met betrekking tot de africhting, gehouden binnen de KBDC, komen automatisch op de website.

Van binnen- en buitenlandse IGP/GP wedstrijden en CACT/CACIT wedstrijden + alle grote evenementen, worden de resultaten gepubliceerd.

Voor buitenlandse wedstrijden indien de eigenaar(s) van de hond(en), KBDC lid is en dit zelf aanvraagt met de nodige bewijzen bijgevoegd en dit ten laatste 14 dagen na de wedstrijd.

De behaalde resultaten moeten ten laatste 14 dagen na de wedstrijd zijn toegekomen bij de Commissaris Africhting, Dhr. Gilbert Coudron. Resultaten die na de vooropgestelde termijn toekomen, worden niet meer gepubliceerd.

Als de eigenaar(s) van een Dagwinnaar of beste A-B-C hond, lid is van de KBDC kan de foto van desbetreffende hond op de website geplaatst worden als de eigenaar(s) van de hond dit persoonlijk aanvraagt.

Aanvragen van de publicatie van africhtingsresultaten, kan met onderstaand formulier:

Aanvraagformulier publicatie werkproef

Alle resultaten van binnen- en buitenlandse IGP/GP wedstrijden + grote evenementen, kunnen opgestuurd worden naar : Commissaris Africhting